Trupa de teatru a elevilor CN ”A.T.Laurian”, Botoșani

Ideo Ideis VI

Pentru Drama Club, 2011 acesta a fost primul an în care a fost acceptată la ”Ideo Ideis”, festival de teatru pentru liceeni din Alexandria, fiind considerat cel mai important festival de acest gen din România.

La Ideo Ideis nu am mers doar să jucăm și să plecăm acasă, la Ideo Ideis am cunoscut oameni speciali, am avut onoarea de a vedea pe unii din giganții scenei teatrale românești, am văzut spectacole extraordinare, atât cele invitate, cât și cele din concurs și am învățat că nu concursul este cel care primează într-un astfel de festival.
Am învățat de la Ideo Ideis că cel mai imporant este să te implici și să îți placă ceea ce faci. Vlad Logigan, trainerul nostru, Mihaela Zamfirescu, Florin Fieroiu și Carmen Coțofana ne-au demonstrat că putem să ne folosim corpul în mod artistic. Dar lista nu se termina aici. Au participat personalităși ca : Marcel Iureș, Horia Roman Patapievici , Aneta Bogdan , Mugur Ciumăgeanu ,Mihai Gruia Sandu , Dumitru Bortun si nu în ultimul rând cei din juriu: Cătălin Ștefănescu, Marius Manole , Medeea Marinescu Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu.

Demonstrându-ne că totul e posibil pentru cine vrea cu adevarat , Alexandru Ion și Andreea Bortun ne-au dat posibilitatea să participăm la Ideo Ideis și vrem să le mulțumim mult cu ocazia asta. Sperăm să simțim și în anii următori febra asta dureros de plăcută, care se numeste : Festivalul Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis .

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s